Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

BacklinkShow all help texts

Favoritgrafer

Allmänt
Favoritgrafer är ett sätt för dig att genom ett enkelt klick generera grafer du skapat tidigare. När du skapar en graf kan du göra en mängd inställningar om tidsformat, stapel- eller linjediagram, övningar, snitt mm. Genom att spara en färdig graf som favoritgraf kan du enkelt titta på den igen för att enkelt se dina framsteg vid ett senare tillfälle.

Spara en favoritgraf
Gå till dina statistiksidor. (Träningsdagbok->Statistik). Välj träningskategori i sidomenyn. Till höger på varje statistiksida ser du en lista över dina favoritgrafer. Som ny användare är din lista tom. För att skapa en ny favoritgraf klickar du på knappen ”Skapa graf” underst i rutan (endast guldmedlemmar). När du har skapat en graf över någon information kommer du under den färdiga grafen se valet ”Spara som favoritgraf”. Döp din graf och klicka på ”Lägg till”. Grafen ligger nu i din lista över favoritgrafer.