Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

BacklinkShow all help texts

Grupper

Allmänt
Grupper finns för att du tillsammans med vänner eller andra med samma intressen på ett enkelt sätt ska kunna jämföra resultat och diskutera träning. I gruppen jämförs automatiskt resultatet på ett antal parametrar. Gruppen får även ett eget forum som endast medlemmarna kan ta del av.

Skapa grupper
Klicka på fliken ”Grupper” i undermenyn till ”Träningskompisar”. Klicka på knappen ”Skapa ny Grupp”. Fyll i namn, träningskategori och vilket språk gruppen ska använda i forum etc. Skriv sedan en kort beskrivning av gruppen. Denna information hjälper andra användare att hitta din grupp när de söker efter grupper.

Forum
Varje grupp har ett eget forum. Detta hittar du i gruppens sidomeny när du är inne på gruppes sida. Du ser även forumen tillhörande alla de grupper du är med i när du klickar på "forum" i huvudmenyn. Under de allmänna kategorierna listas dina gruppforum.

Gå med i grupper
För att gå med i en grupp klickar du på ”Träningskompisar” i huvudmenyn. Välj seda fliken ”Grupper”. Där listas de grupper du är medlem i. För att hitta en ny grupp att gå med i klickar du på knappen ”Sök grupp”. Välj dina sökalternativ och klicka sedan på ”Sök”. Resultaten listas nedanför. Vid varje grupp finns en färgsymbol.

Grön betyder att gruppen är öppen för alla och du kan bli medlem direkt.

Gul betyder att gruppägaren måste godkänna din ansökan till att bli medlem i gruppen.

Röd betyder att det inte går att ansöka till gruppen utan endast gruppägaren kan bjuda in medlemmar.

Klicka på namnet på den grupp som intresserar dig. Klicka på knappen ”Gå med” (grön grupp) eller på ”Ansök” (Gul grupp).