Ladda ner våra appar!

App_store_129

Android_app_on_play_logo_small
Picture?width
  • Sidor

  • Det finns inga sidor

WillyWonka Link Blogg

KvinnaVeronica Dahlgren, 42år, Vingåker, Sverige

WillyWonka's Blogg

Sätta mål

För en vecka sedan drog jag igång med min viktminskningsresa ännu en gång. Den har stått på paus sedan tidigt i våras. Började i december och gick ned bra för att sedan tappa motivationen. Målet blev då att hålla vikten och inte gå upp igen, vilket har gått rätt bra.


Nu kände jag att det var dags att ta tag i livet igen och började min viktresa i samband med att jag gick på semester. Är jag hemma så kan jag focusera på mitt mående och komma in i rutinerna igen som jag behöver.


Första veckan har helt ägnats åt maten, men från igår så lade jag till motion. Motionen består av promenader nu i början då jag har varit helt passiv vad det gäller träning. Målet är att jag så småningom ska kunna börja löpträna igen, men då behöver kroppen komma igång först och helst att jag tappar en del kilon innan dess. så focus den här veckan är att röra på mig och komma ut på promenader.


Nästa vecka börjar jag jobba igen och då ska jag ha som mål att ha med matlåda och ut och gå på rasten.

 
Skrivet för 21 veckor sedan
backtome har boostat detta