Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

BacklinkVisa alla hjälptexter

Generera grafer

För att generera grafer över specifik träning eller övning går du till dina statistiksidor och klickar på knappen "skapa graf" i rutan "Favoritgrafer" till höger på den sida där den aktuella statistiken finns. När du har genererat en graf kan du välja att spara den som favoritgraf så du enkelt kan titta på grafen igen vid ett senare tillfälle (naturligtvis automatiskt uppdaterad med den senast inlagda informationen) utan att behöva göra om alla inställningar.

Favoritgrafer
Till höger på varje statistiksida finns en ruta med dina favoritgrafer. Favoritgrafer är snabblänkar till grafer du vill titta på ofta för att se utvecklingen på viss övning, löprunda, din vikt mm. Då det finns många inställningsmöjligheter när du skapar grafer kan favoritgrafer vara praktiskt för att slippa göra om alla inställningar varje gång.