Ladda ner våra appar!

App_store_129

Android_app_on_play_logo_small

BacklinkVisa alla hjälptexter

Målsättningar

För att lägga till en målsättning klickar du på fliken "Mina mål" under "Träningsdagbok". Klicka på knappen "lägg till mål". Ange ditt mål, startdatum och slutdatum och klicka på "spara". Dina mål listas i listan nedanför.

För att ändra ett mål klickar du på målet i listan. För att ta bort ett mål klickar du på papperskorgen längst till höger vid det aktuella målet.

Om du vill markera ett mål som uppnått klickar du på målets namn, bockar för rutan "Uppnått" och klickar sedan på spara. Ett uppnått mål markeras med en grön symbol i listan över mål. Ett ouppnått mål markeras med ett rött kryss.