Log ind

BacklinkShow all help texts

Lägga till träningspass

För att lägga till träningspass, kost eller annan information i din träningsdagbok börjar du med att klicka på ”Träningsdagbok” i huvudmenyn. Du kommer då till din kalenders månadsöversikt. Klicka på det datum till vilket du vill lägga till information. Du kommer då till en sida med dagens datum som rubrik. Om det redan finns information tillagd till dagen kommer den visas här. För att lägga till information väljer du den kategori du vill lägga till från sidomenyn till vänster och följer instruktionerna på respektive sida. Du kan även klicka fram en snabbmeny för att lägga till pass på en viss dag genom att klicka på det lilla gröna plustecknet på dagarna i kalendern.

I de flesta kategorier finns det färdiga övningar och aktiviteter att välja bland. Om du skulle sakna någon kan du lägga till egna övningar, aktiviteter, banor, måltider etc. Detta gör du på sidan "anpassa dagbok" som du hittar som undersida till ”Träningsdagbok” i huvudmenyn eller via länkarna bredvid aktivitetsvalet när du lägger till ett pass. När du har klickat på "anpassa dagbok" i undermenyn väljer du till vilken kategori det var du ville lägga till något. Om du t ex väljer kondition kan du välja att lägga till nya aktiviteter som rodd eller skidåkning.

De kategorier som går att välja på är:

Konditionsträning
Detta är t ex löpning, promenad, cykling, simning, längdskidor etc.

Styrketräning
Muskelträning med vikter. Du kan ange antalet repetitioner och vikter för varje enskild övning.

Kondition-Gym
Den här kategorin är tänk att innehålla de konditionsmaskiner du hittar på gymmet. T ex löpband, trappmaskin, roddmaskin etc. Här kan du ange tid, nivå och förbränning mm.

Gruppträning
Denna kategori täcker de träningspass i grupp som finns på gym. Detta kan t ex vara Aerobics, Spinning, Body Pump, Core, Pilates, Yoga etc.

Andra sporter
Här listas de sporter som inte passar in under övriga kategorier. Detta kan vara t ex fotboll, utförsåkning, fäktning, tennis etc.

Â