Log ind

BacklinkShow all help texts

Träningskompisar

Allmänt
Träningskompisar kan titta i varandras träningsdagböcker och de får snabbadresser till varandra i meddelandefunktionen och snabblänkar till varandras profiler och träningsdagböcker. När du klickar på ”Träningskompisar” i huvudmenyn ser du en lista över dina träningskompisar till vänster. Klicka på knappen ”Sök ny kompis”  för att söka efter en annan användare att lägga till som träningskompis.

Klicka på en träningskompis namn i din lista för att se dennes profil. Klicka på kalendersymbolen till vänster om namnet för att se träningskompisens kalender.

Från träningskompisens profilsida kan du välja att se träningsdagboken eller gästboken tillhörande träningskompisen. Klicka på ”Skicka meddelande” under profilbilden för att skicka ett meddelande till träningskompisen.

Lägga till träningskompisar
Klicka på ”Sök ny kompis” i mitten på sidan eller i flikmenyn. Fyll i sökalternativen. Klicka på knappen ”Sök”. Resultaten listas nedanför. Klicka på namnet på användarna i listan för att se deras profil. Inne i profilen hittar du en knapp under bilden som heter ”Bli kompis”. Klicka på den för att skicka iväg en automatisk träningskompisförfrågan. När mottagaren godkänner dig får du ett meddelande i din inkorg och personen dyker upp i din träningskompislista.