Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

BacklinkShow all help texts

Ändra profil

För att ändra din profil klickar du på "inställningar" i menyn högst upp på sidan. Under fliken "Ändra profil" kan du ändra det mesta i din profil:

- Kön

- Namn

- Presentationstext

- Forumsignatur

- Ort och adress

- Ålder

- Längd

- Intressen

OBS! Din vikt lägger du till via din kalender och inte i din profilinställningarna

Bestämma vad som ska visas för andra
Du kan själv välja vad som ska visas för vem. Längst ner i inställningarna för din profil kan du klicka i vad som ska visas för andra besökare. Välj om information ska visas för alla, bara för dina träningskompisar eller inte visas alls. Du kan göra dessa inställningar separat för olika delar av din profil.

Byta bild
För att byta bilden i din profil klickar du på fliken "Byt Profilbild" i flikmenyn och inte på sidan "ändra profil".