Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account

BacklinkShow all help texts

Statistik

Shapelink.com erbjuder massor av statistik över din träning, kost och utveckling inom olika områden. För att komma till din statistik klickar du på "Träningsdagbok" i huvudmenyn och sedan på fliken "Statistik".

När du kommer till dina statistiksidor kommer du först till en sida med allmän statistik över din träning. Vill du se specifik statistik över viss träning ex konditionsträning använder du menyn till vänster för att välja vad du vill se statistik över. För att generera grafer över specifik träning eller övning klickar du på knappen "skapa graf" på den sida där den aktuella statistiken finns (endast guldmedlemmar).

På varje statistiksida finns det rutor med olika information i. Längst ner i varje ruta med information finns en länk som ger dig mer information om den rutans statistik.

Till höger på varje statistiksida finns en ruta med dina favoritgrafer. Favoritgrafer är snabblänkar till grafer du vill titta på ofta för att se utvecklingen på viss övning, löprunda, din vikt mm. Då det finns många inställningsmöjligheter när du skapar grafer kan favoritgrafer vara praktiskt för att slippa göra om alla inställningar varje gång. Du skapar en graf genom att klicka på knappen "skapa graf" längst ner i rutan med favoritgrafer. När du har skapat en graf kan du välja att spara den som favoritgraf eller som graf på din startsida.