Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto

Vidstige Link Blogg

Kvinna

Annas blogg

Jag har aldrig varit så vältränad som nu.

För femtioelfte gången

Nya tag ... igen.


Det går liksom inget vidare att bryta dåliga vanor för mig just nu. Men skam den som ger sig.


Denna gång har jag startat med en hälsoundersökning också. Jag tänkte att det skulle inspirera mig lite. Redan nu vet jag att hjärta och hörsel är bra och om två veckor kommer svaren på blodprov och urinprov. Det är då, på uppföljningen, som jag kommer få veta att mitt BMI är för högt, att midjemåttet är för stort, att jag äter för lite frukt och grönt och för mycket sötsaker. Dessutom vardagsmotionerar jag för lite även om jag tränar tillräckligt.


Men jag behöver inte vänta tills dess för att ändra mina vanor.


Så, för femtioelfte gången, börjar jag mitt nya liv idag.

 
Skrivet för 68 veckor sedan
backtome har boostat detta